de kortste weg tussen kopers en verkopers
van Vlaamse zonnepaneleninstallaties

Bereken hier de waarde van uw zonnepaneleninstallatie.

Privacy

De persoonsgegevens die BVBA AFICS via deze website verzamelt, betreffen in de eerste plaats de gegevens die u zelf invoert via de verschillende formulieren op onze website.

Daarnaast kunnen eveneens "cookies" worden gebruikt. Een cookie is een bestandje dat vanuit de server van de website op de harde schijf van uw computer terechtkomt wanneer u de website raadpleegt.

Bovendien verzamelt BVBA AFICS, of een externe organisatie in opdracht van BVBA AFICS informatie over de pagina's die u raadpleegt en hoe u die raadpleegt. Deze laatste informatie wordt echter enkel verzameld voor puur statistische doelstellingen en om het gebruiksgemak van de website te verbeteren. Zij laat in geen geval toe u te identificeren.

Uw gegevens worden door BVBA AFICS, Kasteelstraat 33, BE-8340 Damme verzameld en verwerkt.

De verwerking van uw gegevens heeft als hoofddoel het beheer van onze potentiële en huidige klanten.

U kunt toegang verkrijgen tot uw gegevens of de rechtzetting ervan vragen door een brief te sturen, vergezeld van een kopie van uw identiteitskaart aan BVBA AFICS, Kasteelstraat 33, BE-8340 Damme. U heeft tevens steeds het recht om op dezelfde wijze verzet uit te oefenen tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing doeleinden.